r1ch.net forums
* Home Help Search Login Register
r1ch.net  |  r1ch.net stuff  |  R1Q2  |  Topic: Can someone help me with this?
Pages: [1]
Print
Author Topic: Can someone help me with this?  (Read 2102 times)
eamon
Member

Posts: 1


« on: March 07, 2007, 02:04:37 am »

Added packfile ./baseq2/pak0.pak (3307 files)
Added packfile ./baseq2/pak1.pak (279 files)
Added packfile ./baseq2/pak2.pak (3338 files)
Added packfile ./baseq2/pak3.pak (2 files)
Added packfile ./baseq2/pak69.pak (4 files)
Added packfile ./action/pak0.pak (204 files)
Added packfile ./action/pak1.pak (2 files)
Added packfile ./action/pak2.pak (3338 files)
Added packfile ./action/pak3.pak (3495 files)
Added packfile ./action/pak4.pak (78 files)
Added packfile ./action/pak5.pak (2 files)
Added packfile ./action/pak6.pak (2 files)
Added packfile ./action/pak7.pak (5 files)
Added packfile ./action/pak9.pak (9 files)
execing default.cfg
execing aprconfig.cfg
execing autoexec.cfg
"kp_7" isn't a valid key
"kp_8" isn't a valid key
Winsock Initialized
Console initialized.
-------- [Loading Renderer] --------
ref_gl version: GL 0.01
The specified module could not be found.


R_Init: Could not load "3dfxgl", trying "opengl32"
Initializing OpenGL display
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
GLimp_Init() - wglCreateContext failed with error 2000: The pixel format is invalid.


VID_CreateWindow() - GLimp_InitGL failed
...restoring display settings
R_SetMode: invalid mode (4).
Initializing OpenGL display
...setting mode 3: 640 480 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
GLimp_Init() - wglCreateContext failed with error 2000: The pixel format is invalid.


VID_CreateWindow() - GLimp_InitGL failed
...restoring display settings
R_SetMode: invalid mode (3).
Initializing OpenGL display
...setting mode 3: 640 480 W
...setting windowed mode
GLimp_Init() - wglCreateContext failed with error 2000: The pixel format is invalid.


VID_CreateWindow() - GLimp_InitGL failed
R_SetMode: could not revert to safe mode.
Cmd_RemoveCommand: "aviexport" not added
Cmd_RemoveCommand: "avirecord" not added
Cmd_RemoveCommand: "avistop" not added
R_Init: Could not set video mode: GLimp_Init() - wglCreateContext failed with error 2000: The pixel format is invalid.



It worked for months, I changed nothing, and then bam.... this message!!

Please help!!!
Logged
R1CH
Administrator
Member

Posts: 2625



« Reply #1 on: March 07, 2007, 02:15:50 am »

This doesn't seem related to either anticheat or R1Q2, but it looks like your video drivers are no longer claiming they support certain pixel formats. Try reinstalling your video drivers and verify you aren't overriding or forcing any refresh rates or other settings.
Logged
Eamon.
Guest
« Reply #2 on: March 07, 2007, 09:41:09 pm »

Ok, thanks dude.
Logged
Pages: [1]
Print
r1ch.net  |  r1ch.net stuff  |  R1Q2  |  Topic: Can someone help me with this?
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines