r1ch.net forums
* Home Help Search Login Register
r1ch.net  |  r1ch.net stuff  |  R1Q2  |  Topic: oldframe and overflow
Pages: [1]
Print
Author Topic: oldframe and overflow  (Read 1957 times)
gammaray
Member

Posts: 27


« on: January 19, 2008, 03:10:43 pm »

Hi:

When im playing my q2 freeze and in the left side appear : oldframe and sometimes oldframe overflow

Here is my cfg.

// generated by quake, do not modify
bind TAB "inven"
bind ENTER "invuse"
bind ESCAPE "togglemenu"
bind SPACE "+moveup"
bind ' "invdrop"
bind + "sizeup"
bind - "sizedown"
bind / "weapnext"
bind 0 "use BFG10K"
bind 1 "say_team R.O.B.A.N.D.O [=!r4=]"
bind 2 "say_team SI RECUPERAN NO ME ENOJO [=!r4=]"
bind 3 "say_team R.E.CU.P.E.R.A.N.D.O [=!r4=]"
bind 4 "entendido [=!r4=]"
bind 6 "use Grenade Launcher"
bind 7 "use Rocket Launcher"
bind 8 "use HyperBlaster"
bind 9 "use Railgun"
bind = "sizeup"
bind [ "invprev"
bind \ "+mlook"
bind ] "invnext"
bind ` "toggleconsole"
bind a "+moveleft"
bind b "use rebreather"
bind c "say @ATTTAAAANGAAA@ @CARLITTTOOOOSSS@[!][!]"
bind d "+moveright"
bind e "say_team vote %T;drop tech"
bind f "say [=][=]CoRrE@Ke@Te@PiLl0@"
bind g "use grenades"
bind h "wave 0"
bind i "use invulnerability"
bind j "say [WuajAjajAjaja xD][!][!]"
bind k "kill"
bind p "use power shield"
bind q "say @AgAxA eL mATe@ @PoNgAsE cAsCo MiJo@ @JauJAuAJaU@[!][!]"
bind s "+back"
bind t "messagemode"
bind u "wave 4"
bind w "+forward"
bind x "score"
bind y "messagemode2"
bind z "+lookdown"
bind ~ "toggleconsole"
bind BACKSPACE "invdrop"
bind LEFTARROW "+left"
bind RIGHTARROW "+right"
bind ALT "+strafe"
bind CTRL "+attack"
bind SHIFT "+speed"
bind F1 "say @iiiziiii momo@"
bind F2 "team red"
bind F3 "team blue"
bind F4 "chase"
bind F5 "quit"
bind F6 "name =!r4=Gammaray"
bind f8 "brillo0"
bind F9 "vid_restart"
bind F10 "say NICK O TAG DE CLAN OBLIGATORIO"
bind F12 "screenshot jpg"
bind INS "+klook"
bind DEL "+lookdown"
bind PGDN "+lookup"
bind END "centerview"
bind MOUSE1 "+attack"
bind MOUSE2 "+hook"
bind PAUSE "pause"
bind MWHEELDOWN "fov 120;sensitivity 3"
bind MWHEELUP "fov 55;sensitivity 1.5;use railgun"
set in_joystick "0"
set in_initjoy "0"
set cl_vwep "1"
set gender_auto "1"
set gender "male"
set fov "112"
set rate "25000"
set freelook "1"
set cl_maxfps "90"
set cl_gun "0"
set adr8 ""
set adr7 ""
set adr6 ""
set adr5 ""
set adr4 ""
set adr3 ""
set adr2 ""
set adr1 ""
set adr0 ""
set s_primary "0"
set s_mixahead "0.2"
set s_loadas8bit "0"
set s_khz "22"
set s_volume "0.5"
set sw_stipplealpha "0"
set gl_3dlabs_broken "1"
set gl_swapinterval "0"
set gl_ext_compiled_vertex_array "1"
set gl_ext_pointparameters "0"
set gl_ext_multitexture "1"
set gl_ext_palettedtexture "1"
set gl_ext_swapinterval "1"
set gl_vertex_arrays "0"
set gl_texturesolidmode "default"
set gl_texturealphamode "default"
set gl_texturemode "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST"
set gl_driver "opengl32"
set gl_finish "0"
set gl_shadows "0"
set gl_mode "3"
set gl_modulate "1"
set gl_particle_att_c "0.01"
set gl_particle_att_b "0.0"
set gl_particle_att_a "0.01"
set gl_particle_size "40"
set gl_particle_max_size "40"
set gl_particle_min_size "2"
set vid_gamma "1"
set vid_ypos "22"
set vid_xpos "3"
set vid_ref "r1gl"
set allow_download_pics "0"
set allow_download_maps "1"
set allow_download_sounds "1"
set allow_download_models "0"
set allow_download_players "0"
set allow_download "0"
set hostname "Unnamed R1Q2 Server"
set skin "male/grunt"
set name "gammaray"
set lookstrafe "0"
set lookspring "1"
set m_pitch "0.022"
set hand "0"
set cl_run "1"
set crosshair "1"
set sensitivity "4"
set win_noalttab "0"
set vid_fullscreen "1"
set viewsize "100"
set vid_optimalrefresh "1"
set cl_drawfps "1"
set cl_blend "0"
set gl_polyblend "0"
set gl_mode "4"

bind    ALT    +abajo
alias +abajo "set cl_maxfps 50;+movedown"
alias -abajo "set cl_maxfps 100;-movedown"

// Ver Player Brillantes
bind F8 brillo0
alias brillo0       "set gl_modulate 10 ; echo Brillo 0 [ACTIVADO]!!   ;set gl_flashblend 1; bind f8 brillo1"
alias brillo1       "set gl_modulate 2  ; echo Brillo   [DESACTIVADO]!!  ;set gl_flashblend 0; bind f8 brillo0"

any ideas, can be the cfg of the server? i have an internet 2.4 and router d-link Di-524

also is for a moment only, sometimes 10 sec to 30 sec.
Logged
mhanor
Member

Posts: 120


« Reply #1 on: January 20, 2008, 10:02:55 am »

the problem is your internet connection or that of the server
try other servers, that are closer to you
try lowering your rate, e.g. to 10000; if you use r1q2, set cl_async 1 and cl_maxfps 30
set netgraph 1 to visualize what is happening
Logged
Pages: [1]
Print
r1ch.net  |  r1ch.net stuff  |  R1Q2  |  Topic: oldframe and overflow
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines