r1ch.net forums
* Home Help Search Login Register
r1ch.net  |  r1ch.net stuff  |  Bitchbot  |  Topic: Noobie error: Bot connecting, not joining channel
Pages: [1]
Print
Author Topic: Noobie error: Bot connecting, not joining channel  (Read 6561 times)
Hornydevil
Guest
« on: March 12, 2005, 02:34:03 am »

So when I run the bot it sais connected to blablabla but then it seems to disconnect immediately after a minute or 2, and it never joined my channel.

Heres the bitchquitlog:
Connection lost at Sat Mar 12 08:05:14 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:07:20 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:08:26 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:11:52 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:14:50 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:16:21 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:22:30 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:23:22 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:24:24 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:26:51 2005 - last error was
Connection lost at Sat Mar 12 08:28:06 2005 - last error was

Anyone know what to do?

Thnx
Logged
HornyDevil
Guest
« Reply #1 on: March 14, 2005, 12:08:55 pm »

NM fixed... I got a new noob question coming up prop...
Logged
DaLaw
Guest
« Reply #2 on: November 28, 2005, 12:35:11 pm »

How did you fix it?
I get the same problem
Logged
Pages: [1]
Print
r1ch.net  |  r1ch.net stuff  |  Bitchbot  |  Topic: Noobie error: Bot connecting, not joining channel
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines